Velkommen til skønne Storhaven

Jeg hedder Solveig og er kvinden bag Storhaven, som jeg driver sammen med min mand, Henning, og vores skønne personale.

Siden jeg var helt ung, har jeg elsket uld – og går næsten ikke i andet. Jeg har altid strikket og vævet meget. Allerede som 20-årig spandt jeg selv mit garn med uld fra mine egne får.

I dag laver jeg ikke længere mit eget garn. I stedet fylder jeg gårdbutikken med garn, tøj og hjemmesko i uld, som har samme høje kvalitet og bliver lavet med lige så meget kærlighed, som mit eget garn blev i sin tid.

Kærlighed til naturen på Læsø

Da jeg i sin tid kom til Læsø, blev jeg straks forelsket i naturen og de skønne ingredienser, som vi har til rådighed lige uden for døren. Vi bruger de lokale råvarer i vores mad i caféen, til isen i ismejeriet og til vores hjemmelavede delikatesser, som du kan købe her i shoppen. 

Det er også ingredienser fra Læsøs natur, der inspirerede mig til at lave Læsøfruernes hudplejeprodukter. Plejeprodukterne indeholder bl.a. saltrestlage fra Læsø Salt og nærende tang fra vores smukke kyster.

Den hjælpsomme familie

Henning sørger for at alle dyr og gæster i Storhaven har det godt

Henning er uddannet landmand. Nu arbejder han mest som tækkemand og har de senere år beskæftiget sig med Læsøs tangtage, som er i svært forfald. Henning har lært sig og sine hjælpere håndværket at tænge med tang på ny. Du kan se meget mere om tang husene her.

Kirsten er kvinden bag vores Læsø Is

Vores datter Kirsten startede Læsø Is eventyret – så der er masser af sjæl og personlighed lagt i hele vores “is-univers”. Kirsten har siden været med til at udvikle virksomheden Søuld, hvor hun arbejder i dag. 

Hele familien er med i fælleskabet

Du kan møde andre medlemmer fra familien i Storhaven. De hjælper nemlig rigtigt gerne – især i travle perioder og når det lige kan passe ind hos dem.

Vi passer på vores værdier

Det lokale

Både familien og vores lokale samfund hjælper hinanden så godt vi kan. Vi tror nemlig på fællesskabet og nærheden i det daglige liv. 

Hos Storhaven er der heller ikke langt fra jord til bord. Vi ved helt præcist, hvor vores råvarer kommer fra, og glædes over samarbejdet med vores lokale leverandører.

Dyrevelværd

Vi passer godt på alle vores dejlige og glade dyr. Vores kærlighed og omsorg for dyrene gør, at de trives og har det godt. Derfor vil du også kun møde glade dyr i Storhaven

Alle vores råvarer er produceret med ansvarlighed og hensyn til miljøet og dyrevelfærd. Det giver nemlig mening for os at passe på den verden vi lever i.

Det naturlige

Du finder et bredt udvalg af produkter hos os – lige fra lækre delikatesser, uld eller skønne hudplejeprodukter.

Uanset om det er egne produceret produkter eller fra leverandører er det naturlige højt prioriteret. Vi vil gerne have så rene produkter som muligt.

Vi går ikke nemlig på kompromis med kvaliteten og det naturlige.

 

Jeg hjælper dig gerne personligt

Det er mig, Solveig, du kommer i kontakt med, når du ringer til Storhaven. Jeg vil med stor glæde altid gøre mit bedste for at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt, eller du har brug for hjælp til at finde den perfekte gavepakke til én, du holder af. Jeg svarer gerne på spørgsmål om alt fra størrelser og modeller i tøj og sko, til hvilken strikkeopskrift og garn der passer til dig og dit næste hyggelige strikkeprojekt.

Vi har altid åbent i webshoppen

Vi håber du finder vejen frem til vores webshop – det betyder nemlig rigtigt meget for os. Her kan du købe vores mange skønne produkter, lige når det passer ind hos dig. 

Måske fik du ikke købt ved dit besøg i Storhaven og har fortrudt – så er muligheden til stede her. Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for det. Så klik ind på vores webshop og se det store udvalg af de varer, du ellers vil finde i gårdbutikken.