Læsø Is

Smag vores populære solbærsoftice eller se om gran-is er noget for dig

 I Storhaven har vi altid et stort udvalg i isdisken. Vores is er baseret på rørsukker og sødmælk fra Thise. Alle bær og frugter er fra Læsø, chokoladen er belgisk og vaniljen er ægte bourbon. Vi har baseret isen på alt det bedste, vi kunne finde på Læsø og i resten af verden.

Der er altid sikre vindere, som hjemmelavet nougat, jordbæris og chokolade i isdisken – og der eksperimenteres løbende med nye varianter, som hyldeblomst sorbet, koldskålis, gran sorbet og solbær og hvad sæsonen ellers byder på.
Læsø is er lavet helt fra bunden og baseret på alle de lækre bær og frugter, som vi kan finde på Læsø. 

 Kig ind forbi i Gårdbutikken – vil ser frem til at forkæle dig og familien med lækre Læsø Is.

Vores mange smagsvarianter

Herunder ser du en række af vores klassiske isvarianter. Ofte har vi spændende sorbeter og mælkebaserede is i kølemontreren som du ikke ser her på listen, da vi elsker at eksperimentere med nye lækre smagsvarianter. Det er bare at spørge, så guider vi dig til den perfekte is!

Jordbær
Vanilie
Chokolade
Æble
Stikkelsbær
Solbær
Rabarber
Lakrids
Mynte
Nougat
Hyldeblomst
Kaffe
Hybenrose
Gran og citron
Kaffe og chokoladestumper
Kaffe og bailey
Vanilie & chokoladestumper
Rom og rosin

Hvorfor er det vi ikke kan lade være?

Vi har gjort det af kærlighed til de smukke rabarber.

Fordi vi ikke kunne lade de små, søde jordbær på Stoklundvej være.

Fordi chokolade gør dig glad i låget.

Fordi solen skinner lidt mere på Læsø.

Fordi John Strøms solbær solbader sig lækre over sommeren.

Fordi hybenrosenblade dufter uimodståeligt, når man går tur ved Horneks.

Fordi æblerne bare hænger der og venter på at blive spist.

Fordi vores blåbær er så søde som nyslynget honning.

Fordi mynte pepper dig op.

Vi har tænkt os om, vi har smagt os frem.

Vi har vendt på hovedet og stået på tæer for at plukke jordbær og hyldeblomster.

Vi har rodet rundt i Læsøs haver og natur, for at finde alt det bedste.

Vi har lært at lave opskrifter på is-universitetet i Italien.

Vi har set, hvor vaniljen gror på Mauritius.

Vi har eksperimenteret i iskøkkenet til langt ud på natten.

Vi har mærket hvordan det føles at gøre det, mange taler om.

Vi bruger det, der er lige ved vores fødder, og får det bedste ud af det nære.

Vi skaber Læsø Is med glæde