Storhavens gårdbutik- og café på Læsø

Velkommen i vores hyggelige gårdbutik og hjemmelige indrettede café. Her kan du i ro og mag finde skønne produkter, hvor der er fokus på det gode håndværk. I caféen kan du nyde lækkert mad og drikke – uanset om det er den lille eller stor sult der skal stilles. 

Her er der plads og rum til nærvær, hygge og forkælelse til alle sanser – det er nemlig helt igennem et rart sted at være.

Tidligere
Næste

Vores store gårdbutik er fyldt med lækkerier og tøj

Lokale varer fra Læsø og unika håndværk

Gå på opdagelse i vores hyggelige og stemningsfulde gårdbutik. Her er lokale delikatesser fra Læsø, lækkert garn, uldprodukter og flotte strik. Du finder også de skønne, varme hjemmesko i uld fra Glerup i mange smukke farver. 

Vi sælger naturligvis også Solveigs egen serie af shampoo, sæbe og cremer fra søfruerne med ingredienser fra Læsøs natur.

Vil du glæde andre med nydelse fra Læsø, så er muligheden med vores skønne gavekurve. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at kombinere din helt personlige gavekurv.

Husk at du altid kan købe online i vores webshop.

Storhavens café

Vi serverer hver dag friskbrygget kaffe, læskende drikke og lette anretninger

Her bliver du forkælet med lækker mad i hyggelige og hjemmelige omgivelser. På menuen frister vi med skønne hjemmelavede madtærter og sundt grønt. 

Du kan også forkæle den søde tand med vores hjemmelavede kager med bær og frugt eller gammeldags æblekage lavet på egne æbler. Hertil serverer vi velsmagende kaffe og the, der netop på Læsø smager helt fantastisk, da Læsø vandet er uden kalk.

Du kan også finde iskaffe, milkshake og vores eftertragtede Læsø is på menukortet.

Tidligere
Næste

Vi har altid åbent i webshoppen

Vi håber du finder vejen frem til vores webshop – det betyder nemlig rigtigt meget for os. Her kan du købe vores mange skønne produkter, lige når det passer ind hos dig. 

Måske fik du ikke købt ved dit besøg i Storhaven og har fortrudt – så er muligheden til stede her. Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for det. Så klik ind på vores webshop og se det store udvalg af de varer, du ellers vil finde i gårdbutikken.

Læsøfruerne
– skønne plejeprodukter til hud og hår​

med ingredienser fra Læsøs natur

Solveig har en stor passion for at udvikle naturlige og nærende plejeprodukter som skaber velvære for både krop og sjæl. Så når Solveig ikke hjælper vores søde gæster i Storhaven, så finder du hende i den gamle længe på gården i fuld gang med at producere skønne hudplejeprodukter.

Tidligere
Næste

Den hyggeligste strikkecafé

Kom og være med

Tirsdag eftermiddag og torsdag aften holder Solveig, strikkecafé, når det er muligt. Her mødes vi gamle som unge, lokale og gæster. Vi har et godt fællesskab og få fulgt op på, hvad der sker i hinandens liv. 

Det er virkeligt hyggeligt, og vi har det sjovt, mens vi arbejder på vores strikkeprojekter. Jeg hjælper gerne deltagerne med min viden om garn og strikketeknikker. I strikkeklubben er alle velkomne – også Læsøs gæster og turister.